Sayfalar

23 Kasım 2013 Cumartesi

Boy uzatma hapları

Boy uzatmak isteyenler için piyasada bulunan ürünlerden birisi de boy uzatma hapları. Boy uzatma hapları halk arasında genellikle zararlı olarak bilinmektedir.

Öncelikle şunu belirtmekte fayda var. Gıda tarım ve hayvancılık bakanlığı tarafından onaylanmayan bütün ürünler zararlıdır. Eğer kullanacağınız boy uzatma hapı bakanlığın onayından geçmediyse zararlıdır.

Boy uzatma hapları içerdiği bazı besin değerleri sayesinde boy uzamasını sağlamaktadır. Bu besin değerleri ve kimyasallar büyüme hormonunu harekete geçirerek boy uzamasını sağlar.

Eğer boy uzatma hapları kullanarak boyunuzu uzatmak istiyorsanız öncelikle mutlaka bir doktora danışmalısınız.

Ayrıca kesinlikle ve kesinlikle bakanlık onayı almamış hapları ve ilaçları kullanmayın. Çünkü bu tür ilaçlar ve haplar izinsiz üretilmektedir ve kullanan kişilere çok büyük zarar verebilmektedir. Bu yüzden boy uzatma haplarına başlarken mutlaka bir doktora danışmalısınız.

Özetle boy uzatma hapları doktor tavsiyesi ile birlikte kullanıldığında işe yarayabilmektedir. Fakat doktor kontrolü olmadan alınan boy uzatma hapları insan sağlığını ciddi anlamda tehdit edebilmektedir. Bunun yerine spor yaparak, boy uzatan yiyecekler ile beslenerek ve iyi bir uyku düzenine sahip olarak boyunuzu doğal yöntemlerle uzatabilirsiniz.

2 yorum:

  1. merhaba iyi günler 166 boyundayım ve 48 kiloyum (Erkek) 16 yasındayım babamın boyu 162 lerde annemin ise 156 158 gibi birsey barfix demiri almak istiyorum boyun uzamasına yardımcı olur mu

    YanıtlaSil